web statistics

Könyökvédő

A football nem csupán a megfelelő mezek használatát követeli meg, de az ezekhez szükséges védőfelszerelések viseletét is. A legérzékenyebb testrészek a könyök és a térd, ugyanis az esések során ezt a két területet éri leginkább a terhelés. A felső végtagok védelme érdekében célszerű a viselete, ugyanis tompítja az ütést, melynek hatására nem keletkezhet a bőr felszínén felületi sérülés. Tökéletesen illeszkedik az adott testrészhez. Köszönhetően ezt a flexibilis tulajdonságának. Színei egyénre szabottan megválaszthatóak. Viselete kényelmes, hasznos, de ráadásul még divatos is. Jótékony célt szolgál a kapuban a védekező szerepet betöltő játékosok számára. A vetődések során a könyök az első, ami földet ér s mivel itt nagyon vékony a bőr, védeni kell az esetleges horzsolások ellen.
Tovább »

Kormányvédő

Nem csupán az autó belső dizájn elemeit gyarapítja és csinosítja, hanem a technikai szempontokat is figyelembe véve hasznos, jobban mondva célszerű használatra hívja fel a figyelmet. A 35 és 38 cm-es kormányokra illeszkedve kapható, mely az autó színeivel szinkronba hozható. Ez a reklám helye is, hiszen márka jelzéssel van ellátva, mely célirányos útmutatást nyújt annak beszerzéséhez. Másfelől pedig tapadást biztosít a kezek számára. Főként, ha azokra kesztyűt is húz a sofőr. Kesztyű nélkül is biztonságérzetet nyújt a kezdők és a tapasztaltak számára is.
Tovább »

Labdatartó táska

Labdából soha nem elég. A foci edzések is minden alkalommal erről tanuskodnak. Egy labda is labda, de 12 vagy annál több játékos számára meglehetősen kevés. Kivéve ha nem a kemény edzést követő játékról van szó. Amennyiben nem, akkor több labdáról kell gondoskodnia az edzőnek az edzés hatékonyságát szem előtt tartva. Az egész csapatot ellátó labdamennyiség, azaz 10-14 darab labda is belefér. Szállítása egyszerű és kényelmes. Csupán csak egy emberre van szükség hozzá. A csuklópánt védelmet nyújt a bőr felületi sérülései ellen. A zsák száját pedig egy madzag segítségével össze lehet húzni. Ezzel megakadályozva a labdák szana-szét gurulását. Ráadásként pedig még külön zsebbel is rendelkezik, amelybe elhelyezhető a pumpa és a szeleptű is. Így minden, ami a játékhoz szükséges egy helyen van.
Tovább »

Nike Magista Onda FG football cipő

Minden focista fő fegyvere a football csukája, amiből legalább 3 párnak lennie kell egy rendes focistának. A Nike Magista Onda FG football cipő ár-érték arányban jelentősen kiemelkedik és kinézete sem átlagon aluli. A pályán kiemelkedik a tömegből a fényes, kontrasztos színek miatt, így a játékos rögtön feltűnik ebben a csodacipőben. Kényelmes illeszkedést nyújt a párnázott belső résznek köszönhetően. Az öntött gumiszegek pedig nagyobb tapadást biztosítanak a talajon. Felnőtt és gyerek méretben is elérhető ez a cipő. Mindenképpen ajánlott azoknak a focirajongóknak, illetve focistáknak, akik szeretik a kényelmet, ugyanakkor a cipő kinézete sem utolsó és a teljesítményt is szeretnék növelni a cipő által.
Tovább »

Újabb őrület - elektromos roller

Nagyszerű szórakozás, a legnagyobb hülyeség vagy egy újabb remek közlekedési eszköz? Mindenki mást gondol róla. Az elektromos roller azonban nagyszerű találmány főleg azoknak, akik környezettudatosan élik mindennapjukat, hiszen már ennyivel is kevesebb kipufogógázt termelünk. Az elsőre ártatlannak tűnő játékszerrel azonban óvatosan kell bánni. Egy rossz karhúzás és máris a földön landulhatunk. Érdemes ezért csínyján bánni azzal a karral. Akár 30-35 km/h sebességgel is képes menni a kis jármű. Vannak kisebb (300 wattos) vagy nagyobb (kb. 800 wattos) darabok is. Az e-roller vastag kerekeinek hála nagyon stabil. Az első szimpla és hátsó dupla teleszkópok a macskaköves utak nehézségeivel is megbirkóznak. Normál hálózatról tölthető akksija, ami körülbelül 3-4 óra alatt képes...
Tovább »

Gyermek úszószett

Nyáron irány a vízpart, télen pedig az uszoda. A gyerekek évszaktól függetlenül élvezni fogják a lubickolást. Történhetnek ugyan igazán apró balesetek a vízben eltölthető idő alatt, de ezek orvoslására hamar megoldást kínál a mini készlet, melyben megtalálható az  úszószemüveg, az orrcsipesz, a füldugó és a légmentesen zárható pénztartó is. A klóros vízben védelmet jelent a víz alatt a szemek nyitvatartásának ideje alatt. Használaton kívül tokba zárható. Ugyanígy a csipesz és a dugó is, de ezek más célt szolgálnak. A gyerekek izgatottak lesznek a  "komoly" felszerelések használata miatt és nincs hisztizés, mert tele lesz az orruk vízzel, bedugul a fülük és csípi a szemüket. A kis költő pénzük pedig nem úszik el más gyermek markába, hiszen a kis tok biztosítékként szolgál.
Tovább »

Horgász táska és fotel 2 in 1

Praktikus, sokoldalú horgász táska és fotel, amely egyszerűbbé teszi a horgászok életét, legalábbis a parton tölött idő alatt. A vállra téve kényelmes viseletet kínál a tulajdonosai számára. Ott aztán rögvest asztallá alakítható. S eközben igyekszik minden apró igényt kielégíteni. Ehhez zsebek és fakkok állnak a rendelkezésre. Az elején és a fedél belső részén is megtalálhatóak. Egy rejtett belső zseb tépőzárral történő elkülönítésével újabb fakkok tárulnak elénk, mely három darab műanyag horogtartó dobozt tartalmaz. A különféle dobozok és kiegészítő táskák különböző tárolási lehetőségekre hívják fel a figyelmet. Ebben minden egy helyen lehet, amire szükség van horgászás közben. Hasznos és kényelmes, hiszen így nem kell a földön kotorászva előkészülni a nagy horgászatra. Általa rendszerezhetőek és...
Tovább »

Üveg sakk

A tábla és a bábuk is csiszolt üvegből készültek. A 32 bábu közül 16 darab átlátszó, a másik 16 darab pedig áttetsző anyagból van kidolgozva ez a sakk készlet. A játéktér 25×25 cm-es. A játékszabályok változatlanok. Ebbe beleértve a bábuk megnevezéseit, funkcióit is. Csupán csak a megjelenésük dizájnosabb, de a formájuk megtartotta eredeti jellemzőiket. Az üveg hatás különlegessé teszi a játékot, de éppen ezért óvni is kell, hiszen a törékenysége nem biztosíték az időtállóságára. Sőt! Nagy becsben kell tartani. Leginkább a baráti összejövetelek alkalmával fog előkerülni a szekrény mélyéből.
Tovább »

Milyen az ideális bicikli?

Neked is duplán kerek a világ? Akkor jobb, ha alaposan körülnézel, hiszen egy bicikli nem kis befektetés. Amennyiben csak a városban szeretnél flangálni vele, arra tökéletesen megfelelnek a divatbiciklik is pl. city kerékpár, melyek kissé hasonlítanak azokhoz a típusokhoz, melyeket nagyanyáink ültek meg még mikor nem okozott nekik gondot a tekerés. Ha azonban komolyabban gondolod és benne vagy egy kis canga túrába, akkor jobb, ha strapabíró, masszív bicajt választasz. Ezeknek szélesebbek a kerekeik és lényegesen masszívabbak, ugyanakkor könnyebbek a vázaik. Mindenképpen érdemes kipróbálni a biciklis túraútvonalakat, hiszen nagyon izgalmas élmény lehet (persze megfelelő védőfelszereléssel és eszközökkel) A túrabiciklik nem tévesztendők össze a Tour de France-os versenybiciklikkel, melyek kerekei igen keskenyek, váza könnyed, s minden egyes alkatrésze a gyors...
Tovább »

gyerek snowboard

Hurrá! Újra itt a tél. A hó pedig mind untalan csak esik és esik s ez teszi lehetővé a szezonális sportok elsajátítását, illetve azok tovább gyakorlását. Akkor hát, irány a hegyekbe! Ez nektek is szól gyerekek, hiszen a tervezők rátok is gondoltak. A snowboard deszka kivitelezése abszolut sportos és megnyerő stílust kölcsönöz a kis tulajdonosa számára, aki büszkén ballaghat vele a pályára. Micsoda minták és színek! Igazán egyedi megjelenést biztosít a pályák legapróbb rémei számára. A koponya egyértelmű utalás arra, hogy ki a havas hegyek kalóza... Verseny szinten ugyan nem hasznosítható, de a gyakorlások gyanánt kiváló segítségként szolgál. Az általa megszerzett tapasztalat és a tudás később hasznosítható. A mindössze 95 cm-es, vagány 50 kg-os testsúly eléréséig használható. Ez idő alatt jól begyakorolhatóak a snowboardozáshoz szükséges alapok.
Tovább »

Kapuskesztyű

A foci sokak számára az egyik legnépszerűbb, leggyakrabban űzött sportot képviseli. Mindenki ismeri, de nem mindenki tudja, hogy milyen felszereléseket kíván a komolyabb szinten történő sportolás. Nem csupán a mérkőzések alatt válik hasznossá a viselete, hanem az edzések alkalmával is a foci cipő vagy teremcipő mellé. Kapusként fontos a kezek védelme, hiszen a kemény bőr labda jól irányzott érkezése ellen fel kell venni a harcot. Használatával elkerülhetőek a sérülések és a nem kívánt gólok beengedése is. Így a meccseken maximális teljesítmény nyújtható. Egyrészt a labda könnyebben megfogható a rajta található tapadási felületnek köszönhetően. Másrészt a tenyér érzékeny bőrét sem gyengíti el a sorozatos labda támadás. Színei, mintája és mérete egyénileg megválasztható. Divat és kényelem egyben.
Tovább »

Melyik a jó biliárdasztal?

A klasszikus biliárdban ketten játszanak, lényegében felváltva ütnek annak függvényében, hogy ki rontja el az ütést. Egy biliárdasztalt sokféle módon lehet használni, hiszen erre rengeteg játékot találtak már ki. Többnyire nagyobb bevásárlóközpontokban is meg lehet venni a nagyobb asztalok valamivel kisebb mását. Nyilván otthon senki nem szeretne egy óriási biliárdasztalt az amúgy is szűkös nappali kellős közepére, de ha valakinek elég nagy a lakása, akkor persze minden megoldható. Kisebb lakásokba nyilván a leegyszerűsített változatot részesítjük előnyben. Ha vásárolunk, akkor mindenképpen keressünk fel egy olyan üzletet, ahol széles körű tájékoztatást adnak a megvásárolt eszköz használatáról, illetve ápolásáról. Természetesen nem mindenki szeretne ezzel bajlódni, vagy túl sok pénzt költeni erre, de mindenképp érdemes figyelembe venni ezeknek az eszközöknek a tartósságát, mielőtt olyan asztalt...
Tovább »

A futás életet ment

Napjaink legégetőbb egészségügyi problémája az elhízás, illetve az ezzel szoros összefüggésben lévő testi, lelki bajok. Kevesen tudják, hogy az elhízás és a mozgás szegény életmód nem csupán a testi bajoknak a melegágya, hanem a depressziónak is, mely szintén nagyon sok embert érint. A kardiológiai betegségek és a cukorbetegség már nem csak a társadalom idősebb korosztályát érintik, hanem egyre inkább gyermekeket is. Sajnos sok a 10 éven aluli gyermek, akinél máris észlelhetők az elhízás, a cukorbetegség és a korai érrendszeri problémák némelyike. Ebben nem csupán az étkezés a ludas. Sajnos a mai gyerekek is egyre kevesebbet mozognak. Ezt természetesen foghatjuk a technika fejlődésére is, mely miatt egyre többet ülnek a számítógép előtt, de valójában ezt inkább a szülői példa elmaradása is okozza. Nem csupán a gyerekek, a felnőttek is keveset mozognak, ugyanakkor egy kevéske mozgás, napi egy óra futás,...
Tovább »

Jóga matrac (hordozó pánttal)

150x60x0.69 cm, anyaga:PEA jógamatrac a tornagyakorlatok kényelmét szolgáló eszköz. Jóga, pilates és különböző talajgyakorlatok végzését, kényelmét segíti elő. Könnyen tisztítható. A szállítása praktikus: Feltekerés után egy hordozó pánttal lehet összefogni és a vállra akasztani. Mérete: 150 x 60cm vastagság: 6,5mmANYAG: PE

Sportpadló

- 100x100x1,4 cm-es, egymásba illeszthető padlólap - megvédi a talajburkolatot az esetleges sérülésektől - anti-bakteriális - hang-és hőszigetelő - rugalmas és alaktartó - könnyedén (tiszta vízzel) tisztítható Ellenáll a fitnesz-termek, kórházak, jógaközpontok, stúdiók, stb... burkolatának magas igénybevételének. Lerakása nem igényli a padló előkészítését, egyszerűen fektesse le a kívánt felületre, ami lehet bármilyen hideg-melegburkolat.Akár teljes terem, stúdió lefedése is megoldható lerakásával, de otthoni célra (pl. fitness gép alá) akár 1-1 db megvásárlása is javasolt.

Chin Up húzódzkodó rúd

- Húzódzkodó acélötvözetből, párnázott fogófelületekkel - A vízszintes támasztó 96 cm, az akasztó villák közötti távolság kb. 34 cm. - A külső távolság 36 cm. A függőleges, tokba akasztási méret maximum 20 cm, a maximális tokmélység 12 cm. - Sokféle állásban használható, ezért számos izomcsoport fitness-szintű fejlesztésére alkalmas - 100kg-ig terhelhető Húzódzkodókeret a Spartantól, erős acélötvözetből. Könnyen és gyorsan felszerelhető (természetesen szerszám nélkül), 100kg-ig terhelhető.

TOTAL Vibrációs tréner

- 190 Wattos motor - 3 program - manuális állítás - 3 ablakos kijelző - 16 sebességfokozat - 3 szintes magasságállítás - súly: 20 kg - csak rezgő funkció Vibrációs edzőgép, 3 programmal, kézzel is állítható erősséggel, 3 ablakos kijelzővel. A gép otthoni használatra ajánlott, csak rezgő funkcióval van ellátva!- Motorteljesítmény: 190 W- A vibrációs gép súlya: 20 kg- Szélesség: 49 cm- Hosszúság: 54 cm- Magasság: 133 cm